Het laatste nieuws

Aftrap vrijwilligers wervingscampagne ZLF 2024

25 januari 2024

Op donderdag 25 januari 2024 is het officiele startschot gegeven voor de start van de vrijwilligers werving voor het het ZLF 2024. Het is op korte termijn mogelijk om je als vrijwilliger aan te melden en mee te helpen om van het ZLF 2024 in Papenhoven-Grevenbicht een succes te maken.

Tijdens een informatieavond voor verenigingen in café Aurora is een toelichting gegeven op alle festiviteiten, het programma en de werving van vrijwilligers.

Dit voorjaar willen wij (lokale) verenigingen enthousiasmeren om haar leden als vrijwilliger in te laten schrijven. Immers, bij een positief saldo zal 50% van de winst worden uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen. Hoe meer leden een vereniging aandraagt, hoe groter de mogelijke opbrengst kan zijn. Doe dit bij voorkeur vóór 1 mei 2024.

Een vrijwilliger kan tot maximaal 3 verenigingen begunstigen. Zoals gezegd is bij een positief saldo sprake van een vrijwilligersvergoeding na afronding van het ZLF en bondsfeest. De vergoeding vindt plaats op basis van gewerkte uren. Een eventuele vergoeding wordt alleen uitgekeerd aan verenigingen (niet aan personen).

Meer informatie over ZLF 2024 vind je in de presentatie van de informatie-avond. Deze is hier beschikbaar.

Vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar personeel@zlf2024.nl

Gerelateerd berichten

Aftrap vrijwilligers wervingscampagne ZLF 2024
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.