Het laatste nieuws

Inschrijven Schutterijen ZLF2024 geopend

07 februari 2024

Schutterijen kunnen zich vanaf heden aanmelden voor deelname aan het ZLF 2024, in Papenhoven-Grevenbicht. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 maart.

In het geval dat nog niet alle solisten bekend zijn of dat werken nog moeten worden ingediend, dan is het mogelijk om dit nog tot 1 april aan te vullen of te muteren. De schutterijen dienen zich wel voor 15 maart zich (zo volledig mogelijk) te hebben aangemeld in verband met alle voorbereidingen.

Inschrijven kan via de website van de Zuid-Limburgse schuttersfederatie of rechtstreeks via de link: zlsf.nl/inschrijven

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de Zuid-Limburgse schuttersfederatie, Niels Meijers (mail: secretaris@zlsf.nl of mobiel: 06-22508608).

Aanvullend: zeer binnenkort ontvangen de schutterijen een uitnodiging voor de ALV 2024 in combinatie met de loting ZLF 2024 op vrijdag 29 maart a.s. in Grevenbicht.

Gerelateerd berichten

Inschrijven Schutterijen ZLF2024 geopend
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.