Het laatste nieuws

Samen Sterk voor ZLF 2024!

26 maart 2024

Ook dit jaar mogen we weer rekenen op de fantastische samenwerking en ondersteuning van de Gemeente Sittard-Geleen voor het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) 2024. Namens de Stichting Evenementen ZLF 2024 willen we onze dank betuigen aan burgemeester Dhr. Verheijen en de wethouders Mevr. Salvino en Dhr. Houtakkers voor hun voortreffelijke inzet en steun.

De gemeente Sittard-Geleen speelt een essentiële rol bij het mogelijk maken van ons evenement, niet alleen door het bieden van PR-ondersteuning, maar ook door het leveren van materieel en logistieke steun. Hun toewijding en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor het succes van ZLF 2024.

Samen zullen we ervoor zorgen dat ZLF 2024 een perfect georganiseerd evenement wordt waar de gemeente trots op kan zijn. We streven ernaar om niet alleen de lokale gemeenschap te verrijken, maar ook om de grenzen van onze gemeente te overstijgen en een evenement neer te zetten dat nog lang zal worden herinnerd.

Nogmaals hartelijk dank aan de Gemeente Sittard-Geleen voor hun voortdurende steun en toewijding. We kijken ernaar uit om samen een onvergetelijk ZLF 2024 te organiseren!

 

Gerelateerd berichten

Samen Sterk voor ZLF 2024!
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.