Het laatste nieuws

Samenwerking ZLF 2024 met hoofdsponsor Collé Rental & Sales

19 maart 2024

We hebben fantastisch nieuws te delen! De Stichting ZLF 2024 heeft onlangs een belangrijk contract getekend. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de firma Collé Rental & Sales onze hoofdsponsor is geworden! Met hun genereuze steun zullen we beschikken over essentiële voorzieningen zoals toiletwagens, kantoorunits en ander materieel dat nodig is voor een geslaagde opbouw van ons evenement.

Maar dat is niet alles! Met trots kondigen we aan dat BoSmi Tenten te Geleen ons zal voorzien van hoogwaardige feesttenten en shelters, waardoor ons evenement nog memorabeler wordt.

Dit partnerschap met lokale bedrijven versterkt onze band met de regio en stelt ons in staat om een evenement van de hoogste kwaliteit te bieden. We kijken ernaar uit om samen met Collé Rental & Sales en BoSmi Tenten het Zuid-Limburgs Federatiefeest van 2024 tot een onvergetelijk succes te maken!

Blijf op de hoogte voor meer updates en details over het evenement. Samen bouwen we aan iets groots!

 

 

 

Gerelateerd berichten

Samenwerking ZLF 2024 met hoofdsponsor Collé Rental & Sales
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.