Het laatste nieuws

Samenwerking ZLF 2024 met Hansen Dranken en Alfa Bier

18 maart 2024

Stichting ZLF 2024 is verheugd aan te kondigen dat zij heeft gekozen voor traditionele Limburgse bedrijven en producten om een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens het ZLF 2024-evenement. In samenwerking met Hansen Dranken en Alfa Bier zal het evenement worden voorzien van hoogwaardige frisdranken en bier, wat garant staat voor perfect gekoelde dranken en een uitmuntend glas bier voor alle bezoekers.

Het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) is een jaarlijks terugkerend evenement dat een viering is van de Limburgse cultuur, tradities en gemeenschapsgeest. Dit jaar vindt het plaats in het schilderachtige Papenhoven- Grevenbicht, tijdens het weekend van 19 juli tot 27 juli 2024. Het belooft een unieke gelegenheid te worden voor bezoekers om te genieten van een rijkdom aan culturele festiviteiten en activiteiten.

Hansen Dranken, een vertrouwd gezicht in de Limburgse drankensector, zal ervoor zorgen dat de frisdranken tijdens het evenement van de hoogste kwaliteit en perfect gekoeld zijn. Met hun toewijding aan excellentie en hun diepe wortels in de regio, belooft Hansen Dranken een verfrissende ervaring voor alle gasten.

Daarnaast zal Alfa Bier, een van de meest geliefde bierbrouwerijen in Limburg, haar ambachtelijke bier aanbieden om de smaakpapillen van de bezoekers te verwennen. Met hun passie voor traditionele bierbrouwkunst en hun streven naar uitmuntendheid, zal Alfa Bier een onmisbaar element zijn van het ZLF 2024.

“We zijn trots om samen te werken met Hansen Dranken en Alfa Bier om de authentieke Limburgse ervaring te bieden aan al onze bezoekers tijdens het ZLF 2024,” verklaarde een woordvoerder van Stichting ZLF 2024. “Door deze samenwerking kunnen we niet alleen de rijke tradities van onze regio vieren, maar ook de lokale bedrijven ondersteunen die zo’n belangrijke rol spelen in onze gemeenschap.”

Het ZLF 2024-evenement belooft een bruisend feest te worden vol cultuur, gemeenschap en natuurlijk heerlijk Limburgs eten en drinken. Stichting ZLF 2024 nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit onvergetelijke festijn en te genieten van alles wat de Limburgse tradities te bieden hebben.

 

 

Gerelateerd berichten

Samenwerking ZLF 2024 met Hansen Dranken en Alfa Bier
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.