Sponsor vacatures

Yellowdozer – Medewerker werkplaats (m/v)

Yellowdozer, gevestigd te Sittard, is gespecialiseerd in de in- en verkoop, financiering en de verhuur van gebruikt en nieuw werkmaterieel voor verschillende sectoren waaronder de bouw, de industrie, tuin en landbouw en diverse evenementen. Yellowdozer is zowel nationaal, Euregionaal als internationaal gericht.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste: Medewerker werkplaats (m/v)
Taken
Als Medewerker werkplaats draagt u zorg voor het regulier- en grootonderhoud van het werkmaterieel (zoals bulldozers, dumpers, loaders, mobiele en rupskranen) en het wanneer nodig uitvoeren van reparaties. Daarnaast bent u er mede verantwoordelijk voor dat alle gereedschappen zich in een goede conditie bevinden.

Functie-eisen
Naast een afgeronde technische opleiding (bij voorkeur autotechniek) en rijbewijs B vragen wij van u:
Een flinke dosis zelfstandigheid, flexibiliteit, klantgerichtheid, een net en verzorgd voorkomen, verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid, een portie technisch inzicht.

Aanbod
Wij bieden u afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding, een informele werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wilt u meer informatie over deze vacature dan kunt u tijdens kantooruren bellen met dhr. M. Moermans (06-34887788). Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw curriculum vitae kunt u bij voorkeur mailen (p.mares@yellowdozer.com) of sturen naar Yellowdozer t.a.v. dhr. P. Mares, hoofd P & 0, Gasthuisgraaf 16, 6136 KS Sittard.

Yellowdozer – Medewerker werkplaats (m/v)
Deze website maakt mogelijk gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.